1400/3/8 شنبه
با هدف ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره؛
مرکز مشاوره خودگردان در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور افتتاح شد/ آغاز به کار مرکز از 8 خردادماه

.

.

چهاردهمین مرکز مشاوره و روانشناسی دانشگاه پیام نور این بار درسازمان مرکزی این دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی، رئیس مرکز روانشناسی و مشاوره خودگردان دانشگاه پیام نور گفت : این مرکز با هدف ارائه خدمات روانشناسی ومشاوره به اقشارمردم، همچنین کارکنان ودانشجویان  دانشگاه پیام نورجهت پیشگیری از آسیب های روانی واجتماعی وارتقاء سطح بهداشت روان وسلامت درجامعه افتتاح شده است.
دکتر مهدیه رحمانیان خدمات مرکز را شامل؛ « مشاوره فردی، خانواده، پیش از ازدواج، کودک و نوجوان، زوج درمانی، شغلی و تحصیلی » عنوان کرد و افزود: مرکز مشاوره و روانشناسی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از روز شنبه 8 خردادماه کار خود را آغاز خواهد کرد و متقاضیان می توانند از خدمات روانشناسی و مشاوره مشاوران مرکز که از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور و دیگر دانشگاه ها هستند؛ بهره مند شوند.
وی با اشاره به نحوه نوبت دهی اظهار داشت: متقاضیان باید ضمن تماس با شماره های 22454980 کد 021و یا 09216658137 برای مشاوره حضوری، تلفنی و یا آنلاین وقت رزرو کنند.